fbpx
5 dileme legate de videochat - Videochat Bucuresti
888
post-template-default,single,single-post,postid-888,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-19,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

5 dileme legate de videochat

Fetele inca dau dovada de multe prejudecati in ceea ce priveste videochatul. Multe dintre ele se simt atrase de ideea de a face videochat de acasa, insa majoritatea nu isi duc planul pana la capat din diferite motive. De multe ori informatiile insuficiente, mentalitatea invechita a celor din jur si frica de stigmatizare le impiedica sa-si atinga scopurile si independenta financiara.

Din acest motiv ne-am hotarat sa clarificam anumite aspecte care te pot tine pe loc din punct de vedere al dezvoltarii pe plan profesional.

1. Videochatul nu este prostitutie

Stim destul de bine ca oamenii, in special in Romania, asociaza meseria de model de videochat cu cea de femeie usoara. Nimic mai gresit! Modelele online presteaza o activitate artistica. Ele vand un show. Asa cum studiourile vand emisiuni catre canalele de televiziune, asa si studiourile de videochat vand showuri catre site-urile specifice din strainatate.

Nu are sens sa mai suliniem faptul ca fetele nu intretin relatii sexuale cu nimeni. Ele lucreaza de acasa, din siguranta caselor lor.

2. Nu trebuie sa arati ca un fotomodel

Gusturile oamenilor difera. Desi unora le plac fetele slabe, altora le plac celor cu forme mai voluptoase. Unii prefera roscatele, altii, blondele, altii brunetele. Cuiva ii plac fetele indraznete, altcuiva, cele timide. Important esta sa fii tu, sa te simti tu bine si sa iti pui in practica puterea de seductie.

3. Confidentialitatea.

Atunci cand decizi sa castigi bani de acasa, nimeni nu trebuie sa stie ce faci. Daca vrei sa lucrezi in videochat si nu vrei sa dai explicatii nimanui despre sursele tale de venit, noi iti garantam confidentialitatea. In mediul virtual vei folosi oricum un pseudonim, iar cei din echipa noastra care iti vor sti datele nu le vor face publice niciodata si nici nu vor dezvalui identitatea ta apropiatilor.

4. Videochatul facut acasa este mult mai convenabil decat cel facut intr-un studio.

Lucrand de acasa iti poti crea aceleasi conditii ca la un studio, doar ca vei avea mai multa libertate, programul iti va fi mai flexibil si procentul castigat mai mare. Daca intampini probleme legate de obtinerea echipamentului necesar, no ite putem ajuta. De asemenea, daca esti incepatoare, echipa noastra te va indruma pe tot parcursul carierei tale de model.

5. Videochatul este legal.

A fi model de videochat nu inseamna a face bani din ceva ilegal. Desi este criticata adeseori si vazuta ca o ramura a prostitutiei, meseria de model online este perfect legala. Nu uita ca nu este necesar sa te dezbraci sau sa faci orice gest cat de mic care nu indeplineste standardele tale morale.

Daca ti-ai clarificat dilemele si ai decis sa faci o cariera ca model de videochat, noi dorim sa te ajutam pe tot parcursul activitatii. Trainerii nostri din Bucuresti, Timisoara, Sibiu, Botosani, Braila, Buzau, Craiova, Focsani, Oradea, Pitesti, Slobozia sau Vaslui iti stau la dispozitie oricand.APLICA ACUM!
close slider

    Numele tau (obligatoriu)

    Adresa de email (obligatoriu)

    Telefon (obligatoriu)

    × Whatsapp US!